Janneke

Locaties: VitaMarum(Marum), Gezondheidscentrum Westerkwartier (Tolbert), De Groene Borg (Zevenhuizen)

Specialismen: overgewicht, prikkelbare darm, diabetes, maagverkleining, voeding bij hoog cholesterol en hoge bloeddruk

Janneke heeft de opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Hanzehogeschool in Groningen in 2002 afgerond. In 2012 is ze met ruim 10 jaar werkervaring haar eigen praktijk begonnen. Sinds 2023 is Janneke ook als leefstijlcoach geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

De afgelopen jaren heeft ze veel ervaring opgedaan in individuele dieetbegeleiding. Daarnaast blijft ze zich verder ontwikkelen door het volgen van diverse scholingen en trainingen zoals ACT (Acceptance Commitment Therapy), Post HBO overgewicht, Post HBO Kinderdiëtetiek,  Motivational Interviewing en scholingen over emotie-eten en mindful eten.

Diëtisten: Janneke Kramer biedt individuele dieetbegeleiding

Kai

Locaties: VitaMarum (Marum) en debalans (Leek).

Specialismen: voeding bij ouderen, ondervoeding, GLI (Gecombineerde Leefstijl Interventie), overgewicht, diabetes, hoog cholesterol, hoge bloeddruk, COPD

In 2017 heeft Kai de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hanzehogeschool in Groningen afgerond.  Ook heeft hij binnen de Hanzehogeschool de opleiding tot fitnessinstructeur gedaan.  Hij heeft ervaring opgedaan in het Dialyse Centrum Groningen en Zorgroep Meander. Vanaf 1 juli 2018 is hij werkzaam bij Diëtistenpraktijk Janneke Kramer. Sinds 2021 is Kai ook als leefstijlcoach geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Nikki

Locaties: VitaMarum (Marum), Huisartsenpraktijk De Wilp, Akkerswaert (Leek)

Specialismen: kinderen, coeliakie/glutenintolerantie, overgewicht, diabetes mellitus, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, overgewicht

Nikki heeft de HBO opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Hanzehogeschool in Groningen in maart 2019 afgerond. Sinds juli 2019 is ze werkzaam bij Diëtistenpraktijk Janneke Kramer.

Nikki is diëtist geworden omdat ze graag mensen wil helpen bij het vinden van de juiste balans in voeding en leefstijl. Zelf heeft ze de ziekte coeliakie (glutenintolerantie), waardoor ze voedingsmiddelen met gluten niet meer mag eten. Nikki weet dus hoe het is om elke dag bezig te zijn met voeding.

Floor

Locaties:

Specialismen: