Locaties: VitaMarum (Marum) en debalans (Leek).

Specialismen: voeding bij ouderen, ondervoeding, GLI (Gecombineerde Leefstijl Interventie), overgewicht, diabetes, hoog cholesterol, hoge bloeddruk, COPD

In 2017 heeft Kai de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hanzehogeschool in Groningen afgerond.  Ook heeft hij binnen de Hanzehogeschool de opleiding tot fitnessinstructeur gedaan.  Hij heeft ervaring opgedaan in het Dialyse Centrum Groningen en Zorgroep Meander. Vanaf 1 juli 2018 is hij werkzaam bij Diëtistenpraktijk Janneke Kramer. Sinds 2021 is Kai ook als leefstijlcoach geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedic.  Als leefstijlcoach is Kai betrokken bij de Gecombineerde leefstijl Interventie (GLI) die door de praktijk wordt aangeboden.

Kai is diëtist geworden omdat hij voeding interessant vindt en hij mensen hier graag bij wil helpen. Werken met ouderen vindt hij leuk en uitdagend omdat ze kwetsbaar zijn en de juiste steun en aandacht nodig hebben. Kai heeft als specialisatie begeleiding bij ondervoeding en voeding bij ouderen.

Verder staat Kai ingeschreven bij het Kwaliteitregister Paramedici en is hij lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Hij heeft scholingen zoals praktische insuline therapie, emotie eten de baas,  voeding bij ondervoeding,  Bravo leefstijl coaching gevolgd en ACT (Acceptance Commitment Therapy). Kai vindt het belangrijk om zich verder te ontwikkelen en om op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen.

In zijn vrije tijd sport hij graag. Kai vindt bewegen net zo belangrijk als voeding.

Contactgegevens:
06-45 12 79 51 – kai@jannekekramer.nl
Werkdagen: woensdag t/m vrijdag