Locaties: VitaMarum (Marum), Huisartsenpraktijk De Wilp, Akkerswaert (Leek)

Specialismen: kinderen, coeliakie/glutenintolerantie, overgewicht, diabetes mellitus, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, overgewicht

Nikki heeft de HBO opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Hanzehogeschool in Groningen in maart 2019 afgerond. Sinds juli 2019 is ze werkzaam bij Diëtistenpraktijk Janneke Kramer.

Nikki is diëtist geworden omdat ze graag mensen wil helpen bij het vinden van de juiste balans in voeding en leefstijl. Zelf heeft ze de ziekte coeliakie (glutenintolerantie), waardoor ze voedingsmiddelen met gluten niet meer mag eten. Nikki weet dus hoe het is om elke dag bezig te zijn met voeding.

In februari 2020 heeft Nikki de post HBO opleiding Kinderdiëtetiek afgerond. Naast volwassen begeleid Nikki ook kinderen met eetproblemen, ondergewicht en overgewicht. Nikki is werkzaam binnen het Eet-team Westerkwartier, dit is een samenwerking tussen:

  • Diëtistenpraktijk Janneke Kramer
  • Fysiotherapiepraktijk VitaMarum
  • Pedagogische Praktijk Marum
  • Logopediepraktijk Kind en Jeugd.

Het Eet-team werkt samen om ouders/verzorgers te ondersteunen en kinderen en tieners te begeleiden wanneer er problemen zijn met het eten en/of het gewicht. Het Eet-team is er voor kinderen en tieners van 0-18 jaar. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een multidisciplinaire aanpak van deze problemen het beste resultaat geeft.

In februari  2023 heeft ze de training ACT (Acceptance Commitment Therapy) afgerond.

Nikki is een fanatieke sporter, ze heeft een grote passie voor voetbal. Dit doe ze al van jongs af aan.

Contactgegevens
06-45 13 79 51 – nikki@jannekekramer.nl
Werkdagen: maandag t/m donderdag