Gecombineerde Leefstijl Interventie Marum/De Wilp

Wij bieden in Gezondheidscentrum VitaMarum de Gecombineerde Leefstijl Interventie, ook wel GLI genoemd.

De GLI is een programma wat 2 jaar duurt en wordt volledig vergoed door de zorgverzekering. Onder begeleiding van een leefstijlcoach, diëtist en fysiotherapeut werk je aan een gezonde leefstijl. Je kunt meedoen met de GLI als

  • je 18 jaar of ouder bent
  • je een BMI van 25-30 hebt met extra gezondheidsrisico of een BMI hebt van 30 of hoger
  • je gemotiveerd bent om aan een gezondere leefstijl te werken en je voor 100% wilt inzetten

Groepsprogramma GLI

Naast de individuele consulten neem je deel aan 9 verschillende groepsbijeenkomsten. Tijdens de groepsbeenkomsten komen onderwerpen aan bod zoals als “Wat voor type eter ben jij?”, “Feiten en fabels over eten en drinken” en “Eigen huis en tuin workout”.  De bijeenkomsten worden gegeven door de leefstijlcoach, fysiotherapeut of diëtist. Alle groepsbijeenkomsten worden tijdens het 2-jarige programma 3x aangeboden. Zo krijgt je de kans om aan elke groepsbijeenkomst deel te kunnen nemen.

Kosten
De  consulten bij de leefstijlcoach, diëtist en fysiotherapeut en de groepsbijeenkomsten worden betaald vanuit de basisverzekering en gaan niet ten koste van het eigen risico. Raadpleeg je zorgverzekeraar over de vergoeding van de GLI of neem contact met ons op om je situatie te bespreken.

Aanmelden
Indien je een verwijsbrief hebt, van je huisarts, kun je je aanmelden voor de GLI. Hiervoor kan je contact met ons opnemen via  06- -147 96 790 of glivitamarum@gmail.com.